WE BRING YOU INTO A FUSION OF

Moroccan Craftmanship & Contemporary Elegance

Creëer een verfijnde stijl, met een beetje lef en creativiteit. Als je niet hetzelfde wilt zijn, maar uniek..

SHOWROOM

Bij El Ramla Hamra vind je heel veel moois uit Marokko. Wij zijn om de week op vrijdag en zaterdag geopend. (Een enkele keer kan dit afwijken, check altijd onze actuele openingstijden op onze website of op instagram)

Ben je op zoek naar dat bijzondere item? Wil je iets unieks. In onze showroom vind je al onze items uit onze webshop en nog veel meer. Voel en zie onze producten in het echt en laat je inspireren.

Wil je graag persoonlijk advies, deze geven wij graag. Met onze jarenlange ervaring weten wij vaak wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur. Wanneer je komt kijken voor een kleed is het handig wanneer je de maten opneemt van de ruimte waar je deze wilt neerleggen. Een paar elementen uit je huis bijvoorbeeld kleurenstalen, kussentje etc kan van nut zijn wanneer je wilt gaan combineren. Het leuke is dat er zoveel mogelijk is met onze items.

Wij zijn gevestigd in Zaandam, 15 min met de auto van Amsterdam. De showroom is makkelijk te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de omgeving.

Lees verder