• Gratis verzending vanaf 50,- *
  • Worldwide Shipping
  • Snelle Bezorging

MEGA SALE 40 - 50% KORTING OP ALLES!

MEGA SALE 40 - 50% KORTING OP ALLES!

Marokkaanse Kussens

Met onze Marokkaanse kussens creëer je een vleugje Marrakech in je eigen interieur. Mooie kussens kun je nooit genoeg hebben. Wij maken al onze Marokkaanse berber kussens zelf. De meeste kussens zijn gemaakt van prachtige vintage Berber vloerkleden.


    44 Producten


    Marokkaanse kussens voor een vleugje Marrakech

    Met onze Marokkaanse kussens creëer je een vleugje Marrakech in je eigen interieur. Mooie kussens kun je nooit genoeg hebben. Wij maken al onze berber kussens zelf. De meeste kussens zijn gemaakt van prachtige vintage Berber vloerkleden. Deze kleden zoeken en selecteren wij zelf. De ambachtslieden met wie wij vaak samen werken maken er dan mooie kussens van. Zo weten wij dat de berber kussens van hoge kwaliteit zijn wat vaak toch anders is dan de kant en klare kussens uit de toeristische plekken in Marokko.

    Het Berber Kussen is tijdloos

    Het mooie en unieke van onze berber kussens is dat ze tijdloos zijn. In iedere stijl interieur komt een mooi Berber kussen perfect tot z'n recht. Mix & match en gooi je bank helemaal vol voor een heerlijke Marrakech bohemian vibe. Maar 1 of twee mooie Marokkaanse kussens kunnen een interieur ook helemaal laten opleven. Het zijn gewoon echte geweldige eyecatchers. Het mooie is natuurlijk dat de Berber vloerkleden, waarvan de kussens gemaakt worden, handgemaakt zijn en zijn de kussens die uit dat vintage vloerkleed gemaakt worden stuk voor stuk een one of a kind.

    Hoe stijl je Marokkaanse Kussens?

    Durf te combineren. Het kan eigenlijk bijna nooit fout gaan. Dat is de magie van onze kussens. Wanneer je gaat combineren ontstaat er eigenlijk altijd wel een mooi pallet. Je kunt gaan voor een rustige ton sur ton setting of juist verschillende kleuren met elkaar combineren.

    Wil je een kleine verandering van sfeer in je ruimte? Met zelfs 1 Marokkaans kussen kun je al snel een andere sfeer creëeren.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »