Marokkaanse Beni Ouarain Kussen

Marokkaanse Beni Ouarain Kussen

€ 79,00
  • BOP114
  • BOP114

MAROKKAANS KUSSEN 

Kussen gemaakt van een meer dan 35 jaar oud Marokkaans vloerkleed. Het Berber kleed is door onszelf uitgezocht en geselecteerd. Van de door ons verzamelde vloerkleden laten wij kussens maken door de ambachtslieden met wie wij nauw samenwerken.

Het mooie van onze Berber kussens is dat ze tijdloos zijn en in elk interieur passen. Het kussen is afgewerkt met een katoenen achterkant en een hoge kwaliteit ritssluiting.

   

STYLING MET MAROKKAANSE KUSSENS

Maak je mooie interieur nog mooier en eigen met deze perfecte kussens. De geweldige kleuren van de kussens kunnen goed worden gecombineerd. Met deze kussens kun je een verfijnde stijl creëren, met een beetje lef en creativiteit. Als je niet hetzelfde wilt zijn, maar uniek.

   

D E T A I L S

☆ Formaat: circa 60 X 40 cm
☆ Materiaal: wol
☆ Het kussen is ongevuld. Aan de onderkant zit een rits zodat je er eenvoudig een binnenkussen in kan doen. Een eventuele binnenkussen is wel te bestellen en kost 8,95 euro
☆ De kussens zijn gemaakt van vintage kleden uit Marokko. De kussens kunnen kleine gebruikerssporen bevatten zoals kleurverschillen, vlekjes, (on)gerepareerde gaatjes.