Marokkaans dienblad 76 cm

Marokkaanse dienblad 76 cm

Marokkaans dienblad 76 cm

DB5

105,00 €

Nieuw product

Marokkaans Dienblad 76 cm

Het toevoegen van een prachtige bohemien chique sfeer aan je interieur zal gemakkelijk zijn met deze geweldige en unieke traditionele Marokkaanse dienblad ook wel '' zenia '' genoemd. Ook prachtig in een Scandinavische stijlruimte, voor die etnische chique touch. Ze staan symbool voor het samenkomen met vrienden en familie. Er zijn veel verhalen verteld rond de ''sinia''. In Marokko werden en worden deze dienbladen nog steeds veel gebruikt voor het serveren van de beroemde muntthee.

   

Marokkaans Vakmanschap

De Marokkaanse dienbladen zijn handgeslagen door geweldige geschoolde metaalarbeiders en daarom is elke dienblad uniek. De vaardigheid duurt lang om te beheersen. Het duurt jaren voordat een metaalbewerker iets gecompliceerders kan maken. De authentieke techniek van het maken van een dienblad is altijd gehandhaafd en overgedragen van generatie op generatie. Tegenwoordig zie je veel machinaal vervaardigde bladen die zijn geïnspireerd op de authentieke Marokkaanse dienbladen. Duizenden zijn op dezelfde manier machinaal gemaakt. Je kunt deze twee niet vergelijken. De oude, echte, met de hand geslagen Marokkaanse dienbladen zijn een handtekening van de vakman en uniek. Ze zijn versierd met prachtige patronen. De bladen hebben karakter en een ziel. Ze hebben een verhaal te vertellen omdat ze tientallen jaren oud zijn. Gemiddeld zijn de dienbladen tussen de 30 en 60 jaar oud.

   

6 Manieren om te stijlen met een Marokkaans dienblad

Traditioneel - Gebruik het klassieke Marokkaanse dienblad op de traditionele manier voor het serveren van drankjes en eten. Als je het niet gebruikt is het een mooi decoratief item in je kamer. Plaats het op de grond, tegen de muur of op je dressoir of kast alleen of meerdere bladen gegroepeerd.

Verzamelen - Natuurlijk ook heel mooi als decoratieve blikvanger op je salontafel of bijzettafeltje. Stijl ze met verschillende maten kaarsen en theelichthouders. Ook een mooi leuk idee, verzamel vazen ​​in verschillende stijlen en maten en gebruik slechts een paar prachtige bloemen. Of zet je Marokkaanse schaal vol met kleine planten die bij je stijl passen, zoals bijvoorbeeld mini-cactussen.

Ophangen - Heb je ooit gedacht aan een Marokkaans dienblad als wandversiering? Het is echt creatief en mooi! Het is niet moeilijk om op te hangen. Aan de achterkant is er een kleine rand die je een beetje kunt openbuigen. Een plug en schroef de muur in en het dienblad hangt aan de rand.

Stijlvol - En niet te vergeten, je keuken. Wil je dat ultieme chique Marokkaanse tintje in je keukengedeelte? Een dienblad als stylings item mag niet ontbreken. Super stijlvol wanneer je meerdere dienbladen op het keukenblad of op de wandplanken zet.

Lounging - Wanneer je echt voor een Marokkaanse loungestijl wilt gaan. Creëer een leuke en gezellige hoek met enkele poefs en kussens en in het midden op de grond een groot dienblad voor je drankjes en snacks. De ultieme plek om te ontspannen en te hangen met je vrienden!

Creatief bed - Tenslotte. Maak een hoofdbord van 2 Marokkaanse dienbladen. Als je iets anders wilt. Dat idee werd voor het eerst gezien op onze stylingfoto's in 2012. Het is een mooie en etnische toevoeging aan je slaapkamer. Geschikt wanneer je een laag bed hebt. Je kunt het ook wat simpeler houden door een blad tegen de muur te plaatsen achter een leuk nachtkastje of krukje naast je bed.


D E T A I L S

☆ Afmeting: +/- Ø 76 cm
☆ Materiaal: aluminium
☆ Omdat de dienbladen vintage en handgemaakt zijn, kunnen ze kleine onregelmatigheden en tekenen van gebruik en leeftijd vertonen.

☆ GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND ☆

Share: