Marokkaanse Tafel | Dienblad

Marokkaanse Tafel | Dienblad

Marokkaanse Tafel | Dienblad

MTT8

235,00 €

Nieuw product

Het toevoegen van een prachtige bohemien chique sfeer aan je interieur zal gemakkelijk zijn met deze prachtige en unieke traditionele Marokkaanse tafel. Ook prachtig in een Scandinavische stijlruimte, voor die etnische chique touch. Gebruik het als salontafel of als bijzettafel. Deze tafels worden nog steeds vaak in Marokko gebruikt om thee of maaltijden op te serveren.

De dienbladen werden met de hand geslagen en daarom is elke dienblad uniek. De Marokkaanse dienbladen zijn vintage en decennia oud. Het dienblad in combinatie met de gemakkelijk inklapbare houten poten is zeer gemakkelijk te gebruiken. Het handgesneden houten onderstel hebben wij speciaal laten maken, zodat het van extra goede kwaliteit is. Het patroon op de poten kan enigszins verschillen omdat het handgemaakt is.

Het houten onderstel is gemaakt van onbehandeld cederhout. Het is heel gemakkelijk om in elke gewenste kleur te schilderen.


☆ Afmeting: +/- Ø 96 cm en hoogte +/- 50 cm
☆ Materiaal: aluminium
☆ Omdat de dienbladen vintage en handgemaakt, kunnen ze enkele kleine onregelmatigheden en tekenen van gebruik en leeftijd vertonen.

Dit product is uitverkocht.

Share: