Marokkaans kelim kussen Zanafi

Marokkaans kelim kussen Zanafi

€ 79,00
  • z25
  • z25

MAROKKAANS KELIM KUSSEN ZANAFI

Een prachtig kelim kussen, handgemaakt in Marokko van een meer dan 40 jaar oud Marokkaans Zanafi Hanbel kleed, door onszelf gezocht en geselecteerd. Dit kussen is uniek in zijn soort met mooie naturel en diepbruine tinten.

De ongeverfde Zanafi kleden zijn geweven door de vrouwen van de Berber-stam van de Aït Ouarda, in de regio van het Siroua-gebergte, 'Jebel Siroua'. De vintage shadoui tapijten zijn steeds moeilijker te vinden in goede staat. Hanbel, is het Arabische woord voor deken, een term die wordt gebruikt voor flat-woven textiel. De achterkant van het kussen is gemaakt van nieuw katoen.

   

STYLING MET MAROKKAANSE KUSSENS

Je kunt nooit genoeg kussens hebben. Het mooie van onze kussens is dat ze tijdloos zijn en in elk interieur passen.
Deze Zanafi kelim kussens zien er bijvoorbeeld geweldig uit in een boheemse setting, maar ook in een klassiek interieur. Combineer ze in een prachtige ton sur ton setting. Durf te combineren zoals je wilt. Creëer je eigen unieke ruimte.

D E T A I L S

☆ Formaat: 60 X 40 cm
☆ Materiaal: wol
☆ Het kussen is ongevuld. Aan de onderkant zit een rits zodat je er eenvoudig een binnenkussen in kan doen. Een binnenkussen is bestelbaar
☆ De kussens zijn gemaakt van vintage kleden uit Marokko. De kussens kunnen kleine gebruikerssporen bevatten zoals kleurverschillen, vlekjes, (on)gerepareerde gaatjes.