Moroccan Boujad Rug
Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug Moroccan Boujad Rug

Moroccan Boujad Rug

€ 1.095,00 € 695,00

BOUJAD KLEED UIT MAROKKO

Boujad vloerkleden zijn gemaakt door vrouwen uit het Midden-Atlasgebergte. Boujad is een klein stadje in Marokko aan de rand van het Atlasgebergte.

Dit kleed heeft prachtige kleuren en een heel mooi patroon.

Het mooie van dit tapijt is dat ze tijdloos is en in elk interieur past. Marokkaanse vloerkleden zijn op dit moment erg trendy. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans tapijt erin te zien. Als je een uniek stuk wilt en geen massaproduct wilt, dan is een vintage tapijt uit Marokko absoluut een uitstekende keuze.

Dit mooie kleed ziet er geweldig uit in elke boho-chic omgeving. Het toevoegen van een Marokkaans tapijt aan je interieur geeft je ruimte een uniek tintje en een subtiel Marokkaanse flair. Natuurlijk is dit vloerkleed niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze ziet er fantastisch en elegant uit in je slaapkamer en speels in de kinderkamer.


D E TA I L S

☆ Grootte: 290 x 180 cm
☆ Leeftijd: circa 40 jaar
☆ Omdat deze tapijten vintage zijn, kunnen ze enkele kleine onregelmatigheden en tekenen van gebruik en leeftijd vertonen, zoals kleine gerepareerde en niet-gerepareerde gaatjes, vervaging, vlekjes. We vinden dat deze tekens het item dat mooie vintage karakter geven.