Beni MGuild Kleed uit Marokko 326 x 203 cm

Beni MGuild Kleed uit Marokko 326 x 203 cm

$ 2.026,62

Vintage Marokkaans Beni MGuild vloerkleed


Mooi patroon met parchtige warme kleuren. De Beni M'Guild tapijten zijn dikke kleden, gemaakt voor bescherming tegen de strenge winters van het Midden-Atlasgebergte. Ze zijn meestal geweven door de vrouwen van de stam. De kleden hebben meestal diepe kleuren zoals, paars, warm rood, blauw, oranje en bruin. Ze werden voornamelijk gebruikt als slaapmatten.

Alle vloerkleden die we verkopen worden door onszelf geselecteerd in Marokko, om jou de mooiste vintage tapijten van goede kwaliteit aan te bieden. Het mooie van dit tapijt is dat ze tijdloos is en in elk interieur past. Of soms zeggen we dat het interieur samensmelt met het tapijt.

Tegenwoordig is de Marokkaanse tapijttrend erg populair. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans vloerkleed erin te zien. Sites zoals Elledecor en Apartment Therapy hebben deze prachtige kleden vaak getoond.

Als je een uniek stuk wilt en geen massaproduct wilt, dan is dit vintage vloerkleed uit Marokko absoluut een perfecte keuze. Dit tapijt ziet er geweldig uit in elke boho chique omgeving, maar ook in een eigentijdse Scandinavische inrichting. Als je dit kleed aan je interieur toevoegt, krijgt je ruimte een uniek subtiel Marokkaans tintje. Natuurlijk is dit kleed niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze zal er fantastisch en elegant uitzien in bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoor.


D E TA I L S

☆ Grootte: 268 x 172 cm
☆ Leeftijd: 30-40 jaar
☆ Omdat deze tapijten vintage zijn, kunnen ze enkele kleine onregelmatigheden en tekenen van gebruik en leeftijd vertonen, zoals kleine gerepareerde en niet-gerepareerde gaten, vervaging, vlekken en vlekken. We denken dat deze tekens het item dat mooie vintage karakter geven.