Marokkaans kleed 'Old pink' 268 x 163 cm

Marokkaans kleed 'Old pink' 268 x 163 cm

$ 1.010,49

Een Boujad kleed met prachtige vervaagde kleuren zoals roze, aubergine, en turquoise accenten.

Boujad vloerkleden zijn gemaakt door vrouwen uit het Midden-Atlasgebergte. Boujad is een klein stadje in Marokko aan de rand van het Atlasgebergte.


Het mooie van dit tapijt is dat ze tijdloos is en in elk interieur past. Marokkaanse vloerkleden zijn op dit moment erg trendy. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans tapijt erin te zien. Als je een uniek stuk wilt en geen massaproduct wilt, dan is een vintage tapijt uit Marokko absoluut een uitstekende keuze.

Dit mooie kleed ziet er geweldig uit in elke boho chique omgeving. Het toevoegen van een Marokkaans tapijt aan je interieur geeft je ruimte een uniek tintje en een subtiel Marokkaanse flair. Natuurlijk is dit vloerkleed niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze ziet er fantastisch en elegant uit in je slaapkamer en speels in de kinderkamer.

D E TA I L S

☆ Grootte: 263 x 163 cm cm
☆ Leeftijd: circa 35 jaar
☆ Omdat dit kleed vintage is en handgemaakt, kan ze enkele kleine onregelmatigheden en tekenen van gebruik en leeftijd vertonen.