Kleed uit Marokko Beni M'Guild

Kleed uit Marokko Beni M'Guild

Kleed uit Marokko Beni M'Guild

8

1 395,00 €

Nieuw product

Prachtig vintage kleed in mooie warme kleuren.  De Beni M'Guild tapijten zijn kleden, gemaakt voor bescherming tegen de strenge winters van het Midden-Atlasgebergte. Ze zijn meestal geweven door de vrouwen van de stam. De kleden hebben meestal diepe kleuren zoals, paars, warm rood, blauw, oranje en bruin. Ze werden voornamelijk gebruikt als slaapmatten.

Alle vloerkleden die we verkopen worden door onszelf geselecteerd in Marokko, om jou de mooiste vintage tapijten van goede kwaliteit aan te bieden. Het mooie van dit tapijt is dat ze tijdloos is en in elk interieur past. Of soms zeggen we dat het interieur samensmelt met het tapijt.

Tegenwoordig is de Marokkaanse tapijttrend erg populair. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans vloerkleed erin te zien. Sites zoals Elledecor en Apartment Therapy hebben deze prachtige kleden vaak getoond.

Als je een uniek stuk wilt en geen massaproduct wilt, dan is dit vintage vloerkleed uit Marokko absoluut een perfecte keuze. Dit tapijt ziet er geweldig uit in elke boho chique omgeving, maar ook in een eigentijdse Scandinavische inrichting. Als je dit kleed aan je interieur toevoegt, krijgt je ruimte een uniek subtiel Marokkaans tintje. Natuurlijk is dit kleed niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze zal er fantastisch en elegant uitzien in bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoor.

D E T A I L S

☆ Formaat: 180 x 335 cm
☆ Leeftijd: circa 40 jaar
☆ Conditie: Omdat dit item vintage is, kunnen er wat tekenen van ouderdom en slijtage zijn, zoals kleine gerepareerde en ongerepareerde gaten, vervaging en vlekjes. Wij vinden dat deze tekenen juist dat mooie, unieke vintage karakter geven.

Dit product is uitverkocht.

Share: