Beni Ouarain Kleed 240 x 168 cm Soft Pink

Beni Ouarain Kleed

Beni Ouarain Kleed 240 x 168 cm Soft Pink

B23

995,00 €

Nieuw product

Een zeer mooie handgeweven vintage Beni Ourain kleed met een prachtige zacht roze diamant patroon en turquoise accenten.

BENI OUARAIN KLEED

De wollige Beni Ouarain tapijten hebben karakter en ziel. Dit maakt deze Marokkaanse tapijten zo speciaal en mooi. Ze zijn een herkenning van het dagelijks leven. De Beni Ouarain vloerkleden zijn erg populair en zijn te vinden in de internationale glossy magazines. De tapijten zijn mooi en warm. Handgemaakt en uniek, dus slechts één exemplaar beschikbaar.

De Beni Ouarain zijn een groep van 17 Berberstammen in het noordoosten van het Atlasgebergte van Marokko. Het Beni Ouarain tapijt werd oorspronkelijk gebruikt als een warme deken of cape en beschermde tegen de koude winters van het Atlasgebergte. De Marokkaanse kleden worden gekenmerkt door een eenvoudig abstract geometrisch motief, handgeknoopt van zuiver wol.

Onze nieuw gemaakte Beni Ourain tapijten zijn echt gemaakt in de Beni Ourain regio. Ze zijn handgemaakt volgens oude, traditionele methoden met liefde en zorgzaamheid. De wol die wordt gebruikt voor onze tapijten is 100% puur wol. De schapen leven in het Atlasgebergte in hogere gebieden. Deze schapen produceren wol van hoge kwaliteit. De Beni Ouarain weven altijd met een dubbele knoop. Dat maakt de tapijten extra dik en warm.

 

KLEUR

De basis is roomkleurig. De kleur van een Beni Ourain kan enkele toonverschillen hebben. De wol van elk schaap heeft zijn eigen unieke vezellengte, structuur en kleur. Sneeuwwitte Beni Ourain-tapijten bestaan niet.


STYLING MET EEN BENI OUARAIN KLEED

De schoonheid van de tapijten is dat ze tijdloos zijn en in elk interieur passen. Of soms zeggen we dat het al bestaande interieur zich aanpast aan het tapijt. Op dit moment zijn de Marokkaanse Beni Ouarain kleden erg populair. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans tapijt erin te zien. Als je een uniek vloerkleed wilt en geen massaproduct wilt, denken we dat een handgemaakt tapijt uit Marokko absoluut een uitstekende keuze is.


De Beni Ouarain kleden zien er geweldig uit in elke boho-chique omgeving, maar ook in een eigentijdse Scandinavische inrichting. Het toevoegen van een Marokkaans tapijt aan je interieur geeft je ruimte een uniek tintje en een subtiel Marokkaans accent. Natuurlijk zijn deze vloerkleden niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze zien er ook fantastisch en elegant uit in je slaapkamer en speels in de kinderkamer.

 

D E T A I L S

Formaat: 240 x 168 cm
Materiaal: 100% puur wol
De kleden zijn handgemaakt en kunnen kleinen oneffenheden hebben. 
Verzending is gratis voor alle kleden wereldwijd. 

Share: