Beni Ouarain Kleed
Beni Ouarain Kleed Beni Ouarain Kleed Beni Ouarain Kleed Beni Ouarain Kleed Beni Ouarain Kleed

Beni Ouarain Kleed

€ 1.300,00
  • B8
  • B8

BENI OURAIN KLEED

De wollige Beni Ouarain tapijten hebben karakter en ziel. Dit maakt deze Marokkaanse tapijten zo speciaal en mooi. Ze zijn een herkenning van het dagelijks leven. De Beni Ouarain-vloerkleden zijn erg populair en zijn te vinden in de internationale glossy magazines. De tapijten zijn mooi en warm. Handgemaakt en uniek, dus slechts één exemplaar beschikbaar.

De Beni Ouarain zijn een groep van 17 Berberstammen in het Atlasgebergte van Marokko. Het Beni Ouarain tapijt werd oorspronkelijk gebruikt als een warme deken of cape en beschermde tegen de koude winters van het Atlasgebergte. De Marokkaanse kleden worden gekenmerkt door een eenvoudig abstract geometrisch motief, handgeknoopt van zuiver wol.

De echte vintage Beni Ourain-tapijten zul je nooit breder vinden dan 220 cm, dus bredere zijn waarschijnlijk nieuw gemaakt en niet vintage, de maat tussen 200 cm en 220 cm is erg moeilijk te vinden.  De wol is crèmekleurig. Het kan wat verschillen in toon hebben, afhankelijk van de wolkleur van de schapen. Sneeuwwitte vintage tapijten van Beni Ouarain bestaan ​​niet.STYLING MET EEN BENI OURAIN KLEED

De schoonheid van de tapijten is dat ze tijdloos zijn en in elk interieur passen. Of soms zeggen we dat het al bestaande interieur zich aanpast aan het tapijt. Op dit moment zijn de Marokkaanse Beni Ouarain kleden erg populair. Veel ontwerpers en stylisten gebruiken ze voor hun projecten. Er is geen interieurmagazine dat je kunt lezen zonder een Marokkaans tapijt erin te zien. Als je een uniek vloerkleed wilt en geen massaproduct wilt, denken we dat een handgemaakt tapijt uit Marokko absoluut een uitstekende keuze is.

De Beni Ouarain kleden zien er geweldig uit in elke boho-chique omgeving, maar ook in een eigentijdse Scandinavische inrichting. Het toevoegen van een Marokkaans tapijt aan je interieur geeft je ruimte een uniek tintje en een subtiel Marokkaans accent. Natuurlijk zijn deze vloerkleden niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze zien er ook fantastisch en elegant uit in je slaapkamer en speels in de kinderkamer.

D E T A I L S

☆ Formaat: 280 x 207 cm
☆ Materiaal: 100% puur wol
☆ De kleden zijn handgemaakt en vintage. De kleden kunnen kleine gebruikerssporen bevatten zoals kleurverschillen, vlekjes, (on)gerepareerde gaatjes.
☆ Verzending is gratis voor alle kleden wereldwijd.